VM 2012

VM - tredje flyvning - fantastisk markerkast på 1.67 meter

En super flyvning her til aften. Fantastisk arbejde fra hele holdet, og en kæmpe portion tålmodighed resulterede i et rigtig godt markerkast.

 

Læs mere

VM - anden flyvning blev fløjet nu

Mandag morgen var anden konkurrence flyvning. En flot sort morgen himmel var over os da vi kørte til briefing, og byen var stille lige indtil at vi nåede frem til stævnecentret. Der myldrede det frem med ballonbiler og ballonfolk. I den store arena sad observatørerne allerede klar. De har en observatør briefing 15 min før os andre. Idag var vi tildelt Sandy, en lokal observatør. Flink midaldrende amerikansk kvinde, der bestemt fortalte at løbe det kunne hun ikke, men ellers så var hun frisk og havde en god humor, så det har været hyggeligt at have hende med.

 

Læs mere

VM - godt igang men anden flyvning blev aflyst

Morgen flyvningen, den første konkurrence flyvning, gik ikke særlig godt. Vores strategi omkring task 2 vores Pilot Declared Goal gik i vasken, den ændring i vindretningen som var forudsagt af meteorologen kom ikke. Derfor fik vi en ubrugelig 4.2 KM !! på denne task, og selvfølgelig giver det kun30 point i dette selskab.

 

Vores task 1 var heller ikke for god, eller i dette selskab var de 22,70 meter vi droppede et gravity drop på ikke godt, 576 point scorede vi på denne.

 

Læs mere

Så er VM i gang - første flyvning er ovre

Søndag morgen var første officielle konkurrence flyvning. Der lå to marker på bordet til briefingen kl 06:15, og et tasksheet med 3 task. En Hezitation Waltz, efterfulgt af en Fly On og så en 3D donut task. Der var fællesstarted nord for Battle Creek.

 

Vi får lavet en fejl da vi deklarer vores centrum af 3D tasken til observatøren. Det er ikke til at sige hvad den kommer til at koste os af point, så det er bare super ærgeligt.

 

Læs mere

Så starter VM i morgen

Lørdagen er gået med en træningsflyvning om morgen, samt en masse praktiske gøremål, og så var der general briefing og åbningsceremoni. Så nu er alt klar til at vi har først flyvning i morgen tidlig.
Morgenbriefingerne er sat til 06:15 (12:15 dansk tid) og aftenbriefingerne er klokken 17:30 ( 23:30 dansk tid).

 

Læs mere

Træningsflyvning i USA

Man behøver næsten ikke noget tekst når man har så smukke billeder som vi har fra morgens flyvning. Lørdag morgen var der arrangeret træningsflyvning, og næsten alle balloner og hold benyttede chanchen til at få afprøvet grejet og set Battle Creek fra luften. Der blev udskrevet 3 task, en Fly In, en Fly On og en 3D shape task, en lagkage i tre-lag fra 2000 fod til 3500 fod.

 

Det var en smuk tur og alt gik vel. og så er det nok eneste gang at vi har tid til at tage billeder i kurven, så nyd de flotte billeder. Lørdag eftermiddag er der general briefing og åbningsceremoni.

Læs mere

Alle stumper skal være klar før VM

Det har været en lang dag. Og det har været en udfordrende dag. Vi stod efter 5 timers søvn op til en nedslående nyhed. Vores ballon sad fast i tolden. Ja den mest forfærdelige nyhed vi kunne få. Vores hylster, altså den store røde dug, og tre flasker var i Chicago, og var stadig i gang med at blive toldbehandlet, nu på tredje døgn.

 

Læs mere
Abonnér på VM 2012