DM 2017

Vi vinder DM og NM 2017

Vi har vundet Danmarks Mesterskabet 2017, samt Nordiske mesterskab 2017. Christoffer Mundt er Danmarks bedste ballonpilot.
En stor hold indsats hele uge sikrede at vi efter fire flyvninger og 13 task, vandt, med kun 32 point ud af 9835 ned til Philip Mundt og hans hold på anden pladsen.
Fire flyvninger til et DM er et godt resultat med det danske vejr, og stævnelederen Paolo har virkelig formået at sætte gode og udfordrende tasks. Så der har været nok at kæmpe om på hver en flyvning.

Læs mere

Vi er flyvende til DM og ligger pt nr 1

Indtil videre har vejret været mere med ballonfolket end frygtet. Vi har kunne gennemføre fire flyvninger, og således har der været fløjet 13 task. Torsdag aften blev flyvningen aflyst pga regn, og det er fredag aften flyvningen også blevet.

 

Læs mere

DM i ballon - video fra anden flyvning

Så er vi igang med årets DM. To flyvninger og 6 tasks er fløjet, og det går rigtig godt, og vi kæmper om point i toppen af feltet.
Resultater kan ses her: Resultater DM 2017

 

Læs mere

DM i ballon - så starter kampen om at være danmarks bedste ballonhold

Så er vi i Silkeborg, for at deltage i DM 2017 og forsvare vores Danmarks Mester titel fra sidste år.  Der er lidt deja vu over dette års DM i ballon. Vi er tilbage i Silkeborg, samme sted som DM 2015, og vejrudsigten ser ud som sidste år: ustadigt dansk sommervejr.

Læs mere
Abonnér på DM 2017