Dutch Balloon Trophy 2014

Sidste morgenflyvning med fire task

Vi var langt fra færdig da vi så søndag morgens tasksheet. 4 task til morgenmad. En Fly In, en Judge Declared, en Judge Decalred og så en 3D shape donut task.

Der var svage vinde og dis ved overfladen men oppe var det ok fart. 

Læs mere

Tillykke Christoffer med de 1000 timer

Under morgenens flyvning rundede ballonskipper Christoffer Mundt en stor milepæl: 1000 flyvetimer i luftballon.

Læs mere

En morgenflyvning i fuld fart og på tid

Igen et vækkeur der ringede 04.15, og da klokken var fem og himlen begyndte at lysne var vi oppe og til briefing. Der lå en let morgendis over fællesstartsted, og efter en kort briefing og grønt flag så var de 30 balloner i luften.

Læs mere

En solo flyvning fredag aften

Det er flyvevejr for fuld skrald. Så igen fredag aften var vi klar til flyvning. Der skulle dog først lige tankes efter morgenflyvningen, og til dette stævne foregår det om eftermiddagen inden aftenflyvning.

Læs mere

2. Flyvning - En rigtig lang morgenflyvning

Vi vågnede op til en samlet 5 plads, efter torsdag aftens 3 task.

Og der var fuld fart fra morgenstunde af, 4 task, vi skulle selv ud og finde startsted, så en Fly In, en Judge Declared Goal, en Hezitation Walts og endelig en 3D lagkage.

Læs mere

I luften på Kristi luftsfartsdag..

Så er vi igang igen. Årets første konkurrenceflyvning er fløjet, og alt klappede. God forberedelse og en højt niveau af erfaring gør at vi kom godt fra start.

Læs mere

Kristi Himmelfarts dag i Holland - pt uden flyvning

Der var ingen kære mor, det regnede men vi var oppe kl 4 og til briefing kl 5. Briefingen blev dog hurtigt aflyst, og vi kunne vende tilbage til vores seng og et par timers søvn mere.

Læs mere

Vi er i holland til Dutch Balloon Trophy

Vi står foran årets første ballonstævne. Holdet og den lille ballon er taget på tur til nord Holland for at deltage i Dutch Balloon Trophy. 

Sammen med 29 andre balloner skal vi indtil søndag flyve og konkurrere. udover de hollandske og belgiske hold, er der ballonhold fra UK, Frankrig, Tyskland, og så er vi tre danske hold. Os, Kim Larsen og Philip Mundt.

Læs mere
Abonnér på Dutch Balloon Trophy 2014