Mundt Balloons er et dansk varmluftballonhold, med base i København. Bag Mundt Balloons står ballonskipper Christoffer Mundt, der ejer varmluftballonfirmaet Mundt Balloons. Omkring ham står et hold der hver har sin unikke funktion. Holdet flyver med to balloner, med navnene Alba og Gaia.

 

Vi har en sponsor aftale med Ørsted - og derfor er det Ørsteds logo der pryder vores balloner. De to balloner er en racer ballon, til konkurrence flyvninger, og så en special shape ballon der er formet som en jordklode, med påtrykt satelitbillede af jorden.

 

Fra 1999 til 2014 havde vi et også et sponsor samarbejde med Ørsted, der dengang hed DONG Energy omkring ballonerne. I den periode var det DONG Energys logo, der prægede vores ballonhylstre, og i de år var vi DONG Energy Balloon Team. De to balloner er opkaldt efter to af naturgasfelterne i Nordsøen. I de år fløj vi med DONG Energy gæster samt deltog i konkurrencer i både Danmark og udlandet.  

 

Vi er et sports hold, og det betyder at vi jf. Statens luftsfartsregler ikke må flyve med private betalende gæster. For den type flyvninger henviser vi til ballonfirmaet GO DREAM, hvor også Christoffer flyver som ballonpilot.

Tilgengæld er du interesseret i et arrangement med en varmluftballon, det kunne være en fortøjret opsætninger til en firmafest, en lancering eller andet arrangement, eller anden fremvisninger af ballonen f.eks i forbindelse teambuilding. 


De fleste ballonhold i Danmark er medlem af en ballon klub. Mundt Balloons er medlem af den storkøbenhavnske Circus Balloon Club www.circusballoon.dk  - En ballon klub fungerer ligesom en cykel- eller sejlklub, hvor der deles fælles lokaler og hvor klubbens medlemmer mødes om deres interesse. Vores klub ligger på Aeronautisk Aktivitetscenter i Avedøre, hvor ballonerne bor når de ikke er ude og flyve. 

Vi er også medlem af Dansk Ballonunion, som er den danske landsforening for ballonflyvning. www.ballonunion.dk