Optakt til DM 2012 med Night Glow

Optakt til DM 2012 med Night Glow

Så er det snart tid for Danmarks Mesterskabet 2012. I år foregår DM i København, og for at skabe lidt opmærksomhed om dette fantastiske stævne, så var der arrangeret Night Glow i Fælledparken lørdag d. 4. August. 

Night Glow er når man opsætter fortøjret balloner om natten. Når man bruger brænderen så vil flammen oplyse ballonen indefra, og det ballonen vil være en stor oplyst kugle.

Billeder fra Nightglow er her.

Det var 11 balloner fra Circus Balloon Club der stod for Night Glow. Klokken 23 blev de mange balloner pust op i Fælledparken i København, hvor også mange publikum var stimlet sammen for at se de mange balloner. I 30 minutter var Fælledparken således oplyst af balloner, inden det igen blev mørkt og ballonerne blev pakket samme og er klar til når DM begynder tirsdag d. 7. august.

Ps: Balloner må ikke flyve om natten, da de ikke har lys monteret på siderne, og derfor vil være til fare for den øvrige luftfart. Balloner må således kun flyve visuelt flyvning om dagen. Til Night Glow, er de således fortøjret til jorden, så de står oprejst men ikke letter.