Fest på havnen i Grenå

Fest på havnen i Grenå

Der var fest på havnen i Grenå, DONG Energy og sydjurskommune fejrede åbningen af Anholt Havvindmølle Park. I den anledning var en masse lokale foreninger inviteret til at stille boder op, og det store trækplaster var koncert med TV2 og selvfølgelig vores røde balloner.

 

Havnefesten startede kl 12, men vinden var ikke med os. Det blæste frisk, og da vi stod helt åbent langs kajen, var der ikke andet at gøre end vente på at vinden lagde sig.

 

Herunder aftenen da solen var på retur, der kunne vi endelig sætte det rødehylster på kurven, og sætte alle torvene fast til betn blokke, og så var vi klar til at løfte ballonen over kajen.

 

Der var stadig pænt med vind, så vil kunne ikke gå mere end 10 meter op. og der var fem reb på for at holde ballonen stabil. Men det lykkedes, og faktisk så godt, at vi kunne begynde at tage gæster med op. En voksen af gangen, og så løftede Christoffer kurven op, så der kom et vue ud over havnen og op på den store plads. Klokken 21 gik TV2 på scene, og i baggrunden kunne man smukt se den flotte røde ballon. En god dag i Grenå, og havvindmøllerne var glade for al blæsten nu hvor vi ikke var.

 

Se alle vores billeder fra dagen her: Havvindmøllefest Grenå