En morgenflyvning i fuld fart og på tid

En morgenflyvning i fuld fart og på tid

Igen et vækkeur der ringede 04.15, og da klokken var fem og himlen begyndte at lysne var vi oppe og til briefing. Der lå en let morgendis over fællesstartsted, og efter en kort briefing og grønt flag så var de 30 balloner i luften.

Det blev en hurtig flyvning, men vindhastigheder på mellem 15 og 30 km/t. Følgeholdet nåede først frem til ballonen ved mål nummer tre.

Første task var en Judge Declared Goal, efterfulgt af en Judge Decalred Goal, en Hezitation Waltz og så en Race to and Area. Den sidste er en speciel task, hvor vi skulle declarer hvor mange minutter og centimeter det ville tage og flyve mellem to linjer der havde 3 km mellem sig.

Vi kom godt ind på den først task, 5.31 m blev markeren droppet med gravity drop. Herefter 15 meter på task 2, og så . Så skulle vi i gang med den sidste task, og valgte at finde et vindlag med ca 25 km /t. Så på baggrund af det declarede vi 7 min og 55 sek. Og så passerede vi den første linje, og vidste at om 7 minutter og 55 sek skulle vi være over den anden linje. Der kom til at gå 8 min og 7 sekunder før vi nåede den anden linje, så vi var 12 sekunder for sent på den. Om det er et rigtig godt resultat eller bare et godt resultat må vi se når vi ser resultaterne fra de andre balloner.

Resultaterne kan følges her: Resultater

Vores venner Kim Larsen og crew blev overrasket ved landingen, da de lige efter en pæn lille vej gled ned i en af de mange hollandske grøfter, denne her dog godt gemt i bevoksningen. Så det var bare om at få løftet sig op at vandet og ind på den fast mark igen.