2. Flyvning - En rigtig lang morgenflyvning

2. Flyvning - En rigtig lang morgenflyvning

Vi vågnede op til en samlet 5 plads, efter torsdag aftens 3 task.

Og der var fuld fart fra morgenstunde af, 4 task, vi skulle selv ud og finde startsted, så en Fly In, en Judge Declared Goal, en Hezitation Walts og endelig en 3D lagkage.

Det skulle vise sig at blive en lang flyvning, 2 timer og 50 minutter, men det vidste vi ikke da vi lettede kl 6.19 fra en smal græsstribe mellem en vej og en dyb grøft med vand. Dem er der mange af, foruden alle deres kanaler. 

Vi kom rigtig godt ind på første mål. Kastede lidt højt fra, men fik et rigtig godt resultat, 3 meter fra krydset og det gave en anden plads i den task.

Anden og tredje task drillede. Vi fløj godt ind på dem, men på de sidste 100-200 meter der var vinden ikke stabil, og vi fik ikke præcise kurs som vi håbede på og gled af målet. Alle markerdrop i dag var gravity drop, og derfor var der ikke andet at gøre end at droppe markeren langt ude og lave elektronisk drop også.

Vi var kommet i tidsnød til sidste task. Vinden var utrolig svag og de var under 2 km i timen i vindhastighed, så det gik meget stille og roligt. Og lagkagen var 6 km i diameter og den havde vi ikke ret meget tid til at score i da Scoringsperioden udløb kl 9. så for at få noget fart på, gik vi højt, til 4500 fod, hen over lagkagen nederste to stykker, og ind i toppen i 3000 fod, for derved at få de point der giver mest som er lagkagen. Vi var stadig i lagkagen da tiden udløb, og så var det bare tid til at lande. 

Desværre var termikken begyndt og der var pænt meget vind ved jordoverfalden. Men det gik og vi fik grebet ballonen og lagt den ned på en lille vej. Landingstedet var 500 meter fra stævnecentret så der var ikke langt hjem.

Billeder fra dagens flyvning kan ses her: Fotos

Resultaterne bliver publiceret her: Resultater