“The sky is the limit” – og sådan er sådan set også, med reklameballoner. Der er frie muligheder for hvordan en ballon kan bruges som event og reklamebanner. 

Vi er er super professionelt ballonhold, og har 2 stk. balloner vi kan arbejde med, en til 2-3 personer (den lille ballon) og en til 5-6 personer (den store ballon).

 

Det unikke ved en ballon som reklamebanner er at ”Lærredet” er kæmpestort, så det kan ses på afstand. Det være sig flyvende eller stående på jorden. Vi flyver ofte over københavn, og folk er altid begejstret for at se en luftballon. De poster billeder på deres Facebook og andre sociale medier, så pludselig kan jeres navn og logo blive delt på en ny måde.

 

Ballonen er også en utraditionel 25 m reklamesøjle. Vi er eksperter i fortøjret opsætninger hvor ballonen sættes fast på jorden. Så den står permanent mens folk kan komme forbi og kigge. Det har vi gjort til åbent hus, i Tivoli, på Rådhuspladsen, til koncerter, byfester og andre events. Vejret er eneste ukendte faktor her, men vi gør altid vores for at det lykkedes. 

 

Vi er åbne for alle typer at samarbejde, det være fra Jeres ”egen” ballon med det reklamelogo som I måtte ønske. Enten I vælger at købe en selv eller vil bruge vores grej med bannere på. Det kan være en enkelt gang, det kan være mange. I bestemmer.

 

Vi er, uden sidestykke, Danmarks bedste team til fortøjrede balloner, vi har 18 års samarbejde med DONG Energy, og vi er sikkerhed frem for alt.

Kontakt os på 20888181 og få en snak stil spørgsmål og vi vil prøve at hjælpe Jer så godt vi kan.

 

Her kan I se nogle af de gange vi har vist DONG Energy ballonerne frem.