DM og Nordisk mesterskaber er flyvende

DM og Nordisk mesterskaber er flyvende

Efter en onsdag hvor vinden var for kraftig til ballonflyvning, så var vejret perfekt torsdag morgen til konkurrence flyvning.

Fire task var på programmet, med et fællesstartsted fra Ulfborg. Første opgave var at flyve efter en "hare" ballon, som der hvor den lander ligger et målkryds ud. Vi havde en bil med ud under har ballonen, og kunne nemt udpeget dette mål kryds. Det blev til en flot indflyvning, og 1.51 meter fra målet. Vi er oppe mod gode konkurrenter, for danske Palle kastede på 0.8meter og Rune på 0.83 meter. Dejligt at alle er så gode. Det var de også på den næste task en Hezitation Waltz, hvor ingen balloner kom tæt nok på til at kaste marker.
Så var det tid til en Maximum Distance, igen var det få meter der adskiller os i toppen, men vi får rigtige gode point på det.

Sidste task var en Angle, hvor vi ifht en angivet retning på 140 grader, skulle lave den størst mulige vinkel. Vi fandt en å-dal, lige ved øvelsesområdet syd for Holsterbro, hvor der var koldt pga vandet, og den helt rigtige vind. Så der fløj ballonen få meter over terrænet, for at få den helt rigtige vinkel. Det lykkedes, så vi scorede en første plads og 1000 point på den.

Og nu ligger vi så nummer 1 i det Nordiske Cup, og delt nummer 2/3 i det danske mesterskab.  Alle resultaterne kan ses her: http://ballonnm.dk/index.php/da/eventinformation/results

Flyvningen torsdag aften blev efter venten på startstedet aflyst grundet vind. Fredag ser slet ikke god ud for ballonflyvning, idet at der er en storm på vej mod Danmark. Vi håber at den passere hurtigt.

Tags: