DM i ballon - så starter kampen om at være danmarks bedste ballonhold

DM i ballon - så starter kampen om at være danmarks bedste ballonhold

Så er vi i Silkeborg, for at deltage i DM 2017 og forsvare vores Danmarks Mester titel fra sidste år.  Der er lidt deja vu over dette års DM i ballon. Vi er tilbage i Silkeborg, samme sted som DM 2015, og vejrudsigten ser ud som sidste år: ustadigt dansk sommervejr.
Holdet har vi heller ikke ændret på: Christoffer er pilot, Martin flyver med som navigatør i kurven, på jorden kører Tomas følgebilen og Sandra navigere følgebilen frem. Alexandra er vores observatør, så hun skal ud på de andre hold og vi får en observatør fra et af de andre hold til at følge os.  Og Jakob og Lena er med som heppe teamet.

 

Dette års DM er også et NM, da tre svenske balloner deltager. Derudover er der 8 danske balloner der flyver konkurrence og 12 der flyver fiesta. Stævnets officielle hjemmeside er www.ballooncup.com her kan du læse alt om stævnet, og der vil også være link til resultaterne når de begynder at komme.
Vi vil bruge denne hjemmeside til historie og billeder i ny og næ. Omkring flyvninger er det vores Facebook side vi anvender. Har du ikke din egen facebook side og følger os der, så kan du se opslagene derfra her på siden i den fane der hedder Facebook.

 

Stævnet starter tirsdag 15 august med General Briefingen kl 14:30, og så første mulige flyvning tirsdag aften. I de kommende dage er der en morgen og en aften flyvning, og sidste mulige flyvning er på lørdag. Hvor mange flyvninger det så bliver til er vejrguderne herre over. For at vi kan kåre en ny danmarks mester skal der være minimum to flyvninger med tre tasks. Vi håber på så mange flyvninger som muligt.

 

Vi havde en god træningsflyvning mandag aften, hvor vi og mange af de andre balloner fløj hen over Silkeborg by.