Vi er danmarksmestre 2015

Vi er danmarksmestre 2015

Efter en god 7. flyvning lørdag aften var vi ret sikker på at danmarksmesterskabet var vundet. Det var en fantastisk følelse, glade og stolte, vi har endnu engang bevidst at vi er danmarks bedste ballonpilot og ballonhold. 

Søndag kunne Christoffer Mundt få overrakt den danske mesterskabspokal, da vi vandt det danske mesterskab over de andre 4 danske hold. Ialt deltog 13 hold i Nordic Cup og den vandt vi også.

Christoffer sagde tak til alle deltager og stævne ledelsen, og sagde også:

Kære alle. 
Jeg står her som Danmarksmester. Det er fedt. Vi vandt også Nordic Open Cup. Foran blandt andet Rehtt og Joe Heartsill. ( Joe ligger 8 på verdensranglisten) og ikke mindst vores gode venner team Olsson. Og de gode danske piloter
Men det allervigtigste er at en pilot kun udgør en del af teamet. Resten af arbejdet laves af 5 fantastiske crewfolk der igennem deres udvikling og samarbejde lægger hele banen op. Og det er uvurderligt. Tak for ugen, og jeres fantastiske humør. Sandra, Martin, Tomas, Jesper og ikke mindst Alexandra.

Her ses resultaterne visuelt, og det viser at ved task 18 ligger vi i front, og igen det samlede resultat efter 20 flyvinger ligger vi i front. Så dejligt at vi fik så mange flyvninger, det var en sjov uge.