DM - 7. flyvning - kampen om de sidste point

DM - 7. flyvning - kampen om de sidste point

Så skulle det afgøres, vi lå som nummer 1 i det samlede resultat både for Nordic Open Cup og for DM inden sidste flyvning. Sidste task blev kampen om 2000 point, i to task med en Fly In og en Hare and Hound. Sidstnævnte er hvor en ballon tager afsted, og de andre balloner skal så jagte den. Der hvor den lander lægges et målkryds ud, og det er så målet. Så man ved ikke hvor målet er undervejs.

 

Med en Fly In skulle vi selv ud og vælge startsted, der blev taget en masse vindmålinger, og talt med en masse markejer så vi kunne få tilladelse til at starte på de høstede marker.

 

Starten gik lidt over kl 21, og der var 15 minutter flyvning frem til første mål, her blev markeren kastet inden for scoringsområdet men dog 180 meter ude. Så skulle de bare følge efter Hare ballonen, den ville flyve i ca 30 minutter. Vi havde splittet holdet, så Sandra kørte den lille bil og var fremme ved Haren da den lettede, den blev så fulgt hele vejen fra jorden. Men ingen tvivl om at Haren ballonen have svært ved at finde et landingssted og et sted at ligge målet, der var rigtig meget skov i flyveretningen. Endenlig var der en lille ø, hvor de kunne gå ned på kanten og sætte det. Så skulle de andre balloner bare der hen og kaste deres sidste marker. Det blev til et rigtigt godt marker kast på under 2 meter. Så det kan vi være meget tilfredse med.

 

Med disse to marker kastet og vel landet, så regner vi og håber på at vores første plads er sikret, og at vi i morgen får pokalen og guldet og er de nye danmarksmestre.

Det sætter nu punktummet for et stævne med 7 ud af 8 flyvninger og 20 task, det er lang tid siden vi har fløjet så meget til et DM.