DM - femte flyvning igen en god aften

DM - femte flyvning igen en god aften

Dejlig aften med gode resultater. Men den begyndte kl19 med briefing og en tur sydover til fællesstartsted og to timers venten på vinden lagde sig.

 

Vi brugte tiden fornuftigt og prøvede noget ny, nemlig at vore lille bil kørte frem for at undersøge et muligt pilot declared goal, og fordi at vi her er forbundet via internet her så kunne vi skype fra målet. Så tilbage på start pladsen kunneresten af holdet se hvordan målet se ud og se at der ikke var nogle dyr i nærheden. Så det var da meget smart.

 

Så snart der var grønt flag så gik vi i luften og fløj rigtig godt på første mål. Det blev til gode 1,28 meter på den første mål, og så skulle der kravles videre til næste mål. For at komme til målet måtte de kravle i lav højde  for at få den rigtige vinde frem mod målet, det blev da ikke til den rigtige retning, og de fløj 400 meter til højre for målet. Men de 400 meter er nok det bedste resultat blandt alle ballonerne.

 

så vi må sige det går godt, før denne flyvning var vi nummer 1 i det danske mesterskab efter 13 task, og nummer 3 i det nordiske mesterskab, det tror vi bestemt at vi holder her efter task 14 og 15. 

 

Så nu vil vi sove 3 timer og så er vi klar igen.