Fjerde flyvning - en varm aftenflyvning fra en kløvermark

Fjerde flyvning - en varm aftenflyvning fra en kløvermark

Vi fortsætter flyvningerne og her til aften var briefingen rykket indtil kl 19, så lidt tidlig aftensmad i solskin og 30 grader inden briefing og så var vi klar.

Martin og Christoffer tog til briefing og vi andre var klar i den store ballonbil til at rykke ud i marken. Så snart vi fik at vide at det var selvvalgt startsted så kørte vi afsted.
Ude i landet fik vi stillet windreaderen op og taget første vindmåling. I mellemtiden blev briefingen færdig og CHris og Martin og Peter Olssons hold kom ud til os. Så var der tid til lige at slappe af i ti minutter inden at vi for alvor begyndte at lede efter startsted.
Det var så varmt i luften at der var termik (ustabilt luft) så først når det er stillet af kan vi lette.
Vi fandt en venlig markejer der ejede 150 ha så han havde nok at jord vi kunne starte fra. Vi fik endog lov at starte fra hans nyslået kløvermark.

Der var udskrevet to tasks, en JDG og en Hezitation Waltz med to mulig mål. Vi fløj godt ind på første mål, og det blev til 3-4 meter på det første mål, og 12 meter på det andet mål. Så det er fint tilfredsstillende.

En anden positiv oplevelse var at da vi så resultaterne her til eftermiddag så havde vi scoret 1000 point på hver af taskene i går aftes, og også de to første task på morgen flyvningen havde vi scoret 1000 point. så 4000 fantastiske point, og det enda for hele det nordiske stævne resultat var vi de bedste på de fire task. Det håber vi da fortsætter.