Anden flyvning til DM

Anden flyvning til DM

SÅ har vi et danmarks mesterskab i hus, for kravet for at der kan kåres en mester er at der er fløjet to flyvninger og tre tasks. og nu er vi har vi gennemført to flyvninger og 6 tasks.

Der var nedtur før briefingen, hvor vi fandt ud af at vores fantastiske markerdrop fra i morges, var ødelagt af at markerdeclarationen på den forrige marker var blevet fuldstændig udtværet og ulæselig. Det betød at vi ikke blev scoret til målet på de 44 cm, men til et andet mål vi havde declareret inden start på 1300 meter. Så øv øv øv.

Men så kom focus på næste flyvning, denne gang fra et fællesstartsted langt fra Orebro, så en god køretur før vi nåede dertil. Derefter var der udskrevet en Jugde Declared og en Pilot Declared Task. Brifingen var kl 18, men vinden lagde sig først, så vi stod 2.5 time på startpladsen og nød det gode vejr. Vinden drejde også så taskene blev ændret til at være en Pilot Declared og så en ny Judge Declared.

I luften gik det rigtig godt, et godt markerdrop på 9,6 meter, og den anden på ca 6 meter. Det kan vi kun være tilfredse med. På jorden kørte det også rigtig godt, vi var fremme under ballonen, og da vi har en ekstra bil, så kunne Tomas og observatøren måle den op mens vi ballonbilen kørte videre mod næste mål. Her kunne jordholdet hjælpe med at korrigere koordinaterne for målkrydset så det blev helt præcis, og den efterfølgende gode indflyvning gjorde at det gode kast på 6 meter var muligt.