EM 2011

Film fra EM 2011

Der var mange smukke udsigter, og spændende øjeblikke under Europamesterskaberne i ballonflyvning i Spanien:

 


Sidste flyvning, task 21 til 24.

Her er markerdroppet på task 21, en CRT; Calculated Rate of Approach task.

Læs mere

EM 2011: Vi er 8 bedste hold i Europa

Så kom den endelige resultatliste, og da vores hold så den, udbrød der stor jubel. Vi har fået en 8. plads. Vi har på flyvningen torsdag morgen avanceret fra en 14. plads til en 8. plads.

 

Det er et helt fantastisk resultat. Vi er meget stolte og utroligt tilfredse. Fantastisk flyvning fra piloten, og fokuseret og kreativt arbejde fra hele holdet har placeret os blandt de bedste hold i Europa.

 

Læs mere

sidste flyvning - fire task efter de afgørende point

Så skulle de sidste point hentes. Efter flyvningen torsdag aften var vi avanceret til en samlet 14 plads. Men intet er afgjort., med 4 task torsdag morgen er der 4000 point at kæmpe om.

De fire task der var udskrevet denne morgen var: Calculated Rate of Approach task (CRT), en Hezitation Walz task med 8 mulige mål i en cirkel omkring CRT, og derefter en Land Run og til slut en Fly On.

 

Der kommer mere tekst senere. Resulaterne bliver offentliggjort på

Læs mere

Sjette flyvning - efter en anden ballon

Efter onsdag morgens flyvning ligger vi på en samlet 19 plads. Især vores Elbow på morgenflyvningen var rigtig god. Da vi kørte ud til konkurrencen vidste vi dog ikke at det var vores placering. Istedet var vores fokus på aftenens konkurrence. 

 

Der var udskrevet to task. En Fly IN og en Watership Down.

 

Læs mere
Abonnér på EM 2011