DM 2013

DM - en flot sølvmedalje

De to mulige flyvninger lørdag regned væk, så DM 2013 kom til at være tre flyvninger og 8 task.

Vi endte på en flot andenplads, men vi er skuffede over at det ikke lykkedes at gentage vores guldmedalje. Det skulle ikke være igen i år, tredje og sidste flyvning lå vi for langt fra målene til at kunne holde forspringet.

 

Det har været et godt stævne, alt vores udstyr og samarbejdet internt har kørt perfekt, så det har været gode flyvninger.

 

Læs mere

DM - Tredje flyvning - der slet ikke kunne styres

Fredag aften var det flyvevejr for tredje gang. Der var briefing kl. 17 i stævnecentret, og så blev vi sendt sydvest over til Virklund sportsplads syd for Silkeborg. På den kæmpe græsplæne lagde ballonerne ud, og så var der en suplementarty briefing. De 4 task, med 2 x Judge Declared Goal and 2 x Pilot Declared Goal blev her skåret ned til tre task. To JDG og en PDG.

 

Læs mere

DM - resultaterne efter de første to flyvninger

Vi vågnede op kl 5 til meldingen om at morgenbriefingen var aflyst, og så det var at rulle om på den anden side og sov lidt videre. Da vi så vågnede senere var det til de gode nyheder om, at vi havde fået rigtig mange point ud af torsdag aften flyvning og nu ligger på en samlet første plads.

 

Her er den nuværende stilling for DM, hvor vi er 700 point foran nr 2, efter de fem task.

 

  

Læs mere

DM - Anden flyvning - i fuld fart i solnedgang

Torsdag aften, regnen var stoppet og det blev flyvevejr. Det udnyttede stæveleder Dave Morgan, til at sende os til Hinge ved Kjellerup, og lave en fællesstart.

 

Se vores billeder fra dagens flyvning: Foto DM

Vi stod noget tid på startpladsen inden der blev givet suplementary briefing og endeligt grønt flag. Derefter var det i luften mod de tre task som aftenens flyvning bød på: en Judge Declared, en Hezitation Waltz og en Fly On.

Læs mere

DM første flyvning - Vi var i luften

Jubii.. første flyvning er ovre, og det gik fint.

 

Det var en sjov udfordring onsdag aften, vi skulle selv vælge startsted, og så skulle vi flyve ind på himmelbjerget som første mål. og derefter var der et andet mål der også skulle nås.

 

Vi fandt et godt starsted, lige midt mellem en masse træer, på en privat græsplæne som ejeren var sød nok til at lade os låne. mens vi lagde ud var der en masse andre hold der kom til, så vi havde valgt det rette startsted.

 

Læs mere

DM er igang med stadigvæk på jorden

Så er vi til DM..

1 rød racer ballon, en pilot, en navigatør, en kører, en crewchief, en windereader crew og en observatør, mere skal der forhåbentligt ikke til for at vinde danmarks mesterskabet i ballon igen i år.

Læs mere

Night Glow i fælledparken

DM i Bballonflyvning går i luften tirsdag den 6 august 2013 i Silkeborg. For at markere det, og skabe lidt opmærksomhed omkring vores kommende stævne, blev der igen i år afholdet Night Glow i Fælledparken i Købehavn.

Night Glow, er fortøjret ballonopsætning i mørke, hvor ballonerne så lyser op i natten når brænderen anvendes. Det er et smukt syn, og ligesom til rigtig flyvning, så kræver det den helt rette stille vind for at ballonerne kan opsættes sådan.

Læs mere

Træningsflyvning før DM

DM 2013 skal snart i gang, og vi vil jo gerne vinde danmarksmester titlen igen, og for at være klar til det så skal der trænes. Så her i de flotte sommeraftener, har det været godt ballonvejr og det har vi udnyttet til at flyve tre træningsflyvninger.

 

Alle billederne fra flyvningerne findes her: Træningsflyvning inden DM

 

 

Læs mere
Abonnér på DM 2013