DM 2012

Vi fløj i Vejret på TV2

I aften var vi med i Vejret på TV2 kl. 18:50. Her satte vi ballonen på til Vejrudsigten, og Christoffer fortale om ballonvejr og hvordan man navigere med ballon. Til slut da rulleteksterne kørte lettede Frigg, den store røde ballon med studieværten ombord. Indslaget kan ses her - Vejret TV2 18:50

 

Se også indslaget fra i morges på Go Morgen Danmark, hvor både Christoffer og Philip deltog - se indslaget her

 

Læs mere

Vi har vundet DM 2012

Vi har vundet DM 2012. !!!!

 

Helt fantastisk og efter en masse hårdt arbejde og træning skete det vi havde drømt og arbejdet imod, DONG Energy Ballon team og ballonskipper Christoffer Mundt er blevet Danmarks Mester i Ballonflyvning 2012.

 

Nu er alle resultaterne talt sammen, og efter de tre flyvninger og 7 task så står en ting klar, vi er det bedste ballonhold i Danmark. Der er selvfølgelig vildt jubel på holdet, vi er meget stolte og glade for det flotte resulatet. Der er med en pæn point afstand til nummer 2 at vi vinder guld.

 

Læs mere

Tredje flyvning - Som en hund efter en hare - med navnet "Operation Tiger på spring - Wombat i skjul"

Lørdag aften var vejret igen ballonvejr. Alle ballonerne samles på en mark kl 18.00 til briefing. Men vejret drillede igen igen og der var mørke skyer i horisonten og stævnelederen Dave Morgen måtte udskyde flyvningen gang på gang. Endelig drev skyerne væk, men det var meget varierende vinde, og derfor blev der udskrevet en Hare and Hound task, som eneste task lørdag aften.

 

Læs mere

Anden flyvning - 5 task en tidlig lørdag morgen

Lørdag morgen var det rigtig godt flyvevejr, og det blev udnyttet til en 5 task flyvning.

 

De 5 task var: Pilot declared Goal, Pilot Declared Goal, Angle, Fly on, Fly on.

 

Vi startede på sportspladsen i Tølløse og havde vind mod syd/sydvest. De to Pilot Declared Goal skulle deklareres til Stævneledelsen ved flagstangen inden launch-time. Vi fik afleveret vores, men det så ud som om at en del hold glemte at aflevere deres deklarationsform rettidigt. Det vil formegentligt betyde strafpoint til dem.

 

Læs mere

Første DM flyvning - 1 task

Vi ventede og ventede og kiggede mod skyerne for at se om der ikke ville komme et hul hvor vi endelig kunne få fløjet. Fredag eftermiddag var alle hold samlet på sportspladsen i tølløse, og det så ok ud i vejret. Der blev også udskrevet fire task, en JDG en Angle, og to Fly In. Men der var nogle skyer i området så gang på gang blev flyvningen udskudt. Og da vinden ikke var så stærk som forvented blev anglen strøjet, og der var kun 3 task tilbage. Også begyndte det at småregne, og så ventede vi mere.

Læs mere

DM 12 - vi venter stadig på flyvevejr

Der har ikke været en flyvende start på DM. Begge flyvninger om onsdagen blev aflyst pga for meget vind. Igen torsdag morgen var der også for meget vind. Denne flyvning blev aflyst allerede onsdag aften. 

Tilgengæld så det ud som om at der kunne være en mulighed for flyvning torsdag aften. 

Istedet for briefingen kl 16 i stævne centeret, var det besluttet at der skulle være briefing på en mark i Hjembæk kl 17. Derved havde holdene tid til at komme igennem eftermiddagstrafikken, og køre helt ud i den vestlige del af konkurrence kortet. 

Læs mere

Optakt til DM 2012 med Night Glow

Så er det snart tid for Danmarks Mesterskabet 2012. I år foregår DM i København, og for at skabe lidt opmærksomhed om dette fantastiske stævne, så var der arrangeret Night Glow i Fælledparken lørdag d. 4. August.

Læs mere

Solo træningsflyvning

En særlig udfordring under en konkurrence, er når stævne lederen bestemmer at en flyvning skal være SOLO.

Læs mere
Abonnér på DM 2012