Arrangementer

Night glow i Fælledparken

15 balloner var samlet til NIGHT GLOW i Fælledparken i København. Til musik oplyste de sommermørket.
Circus Balloon Club og Go Dream var værter og over 5000 mennekser var mødt op for at nyde det flotte syn.

Læs mere

Flyvning fra Lønstrup

I den allernordligste del af Danmark, bevægede Frigg sig ud på en spændende tur fra kanten af Lønstrup og Rugbjerg Knude. Ombord var gæster fra DONG Energy som nød den stille og blide tur over det danske land. Og ja,- der er sgu kønt der i det nordjyske.

Læs mere

Fortøjret i Næstved

En hyggelig dag i Næstved, hvor det desværre blæste for meget til at have folk med oppe i ballonen. Vi fik sat den lille ballon op, men blæsten gjorde at den stod og vippede fra side til side, så der var ikke mulighed for de mange fremmødte at komme med op i den.

Læs mere

Fortøjret under Midnight Sun Marathon

Normal siger vi, at vi flyver ballon ved solopgang og solnedgang. Men hvad gør man så når solen ikke går hverken op eller ned, men faktisk bare er oppe i alle døgnets 24 timer?? Ja vi udnyttede det til en midnatsflyvning, en helt speciel oplevelse. Vi er rejst nord for polarcirklen er ”Midnight Sun Marathon”, et maratonløb der afholdes lørdag og som DONG Energy Norge er en af hovedsponsorerne for.

Læs mere

Fest på havnen i Grenå

Der var fest på havnen i Grenå, DONG Energy og sydjurskommune fejrede åbningen af Anholt Havvindmølle Park.

Læs mere

København fra en ballonkurv

Har du nogen sinde set København fra en ballonkurv - det er et smukt syn..

 

Læs mere

Kold ballontur mod vest

Idag var det stille vejr og vind, og med en front der havde passeret sjælland, var det søndag mulighed for en ballontur. Men eneste varme kom fra brænderen, for det var koldt og minusgrader. Vi havde den store ballon Frigg med ude, og med i kurven var både Christoffer og Martin, så de hver kunne få flyvetid.

 

Læs mere

Flyvning over sneklædte midtsjælland

Efter en måned med blæsende efterårsvejr er det blevet vinter i danmark, og med det et dejligt højtryk der giver stille vind og flyvevejr.

 

Samtidig betyder årstiden også at solnedgangen er tidlig, allerde kl. 15.40 idag. Så klokken 13 samles fire Circus Balloon Club balloner i ballongaragen, og så køre vi mod Gevningen for at sætte ballonerne op.

 

Læs mere

Familiedag i Legoland

For tredje år i træk er vi med til DONG Energy familie dag i Legoland.

 

Desværre er vejret ikke med os. Regnbyger og blæst og kraftige vindstød forhindre os i at have ballonen fortøjret hele tiden.

 

Læs mere
Abonnér på Arrangementer